Ознака: „Илиад“

Може ли коронавирусот да го сруши интернетот?

­Некои европски телекомуникациски оператори објавија проблеми при најавувањето на мрежата, бидејќи милиони луѓе започнаа да работат од дома поради пандемијата на коронавирусот, што го...