Ознака: изчезнато дете

Семејството на исчезнатото дете од Босна стравува од најлошото

Продолжува драмата со потрагата по исчезнатото 6-годишно момче, кое пред два дена падна во надојдената река Босна. Семејството се сомнева дека тоа е затрупано...