Ознака: изучување

ВМРО-ДПМНЕ предлага закон за задолжително изучување на предметот историја

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ денеска најави дека ќе поднесе предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за основното образование со цел да...