17.8 C
Skopje
20.9.2019 - 14:57

Ознака: израмнетост

Лотаријата само еднаш решавала нешто на СП

Во случај на целосна израмнетост (бодови, гол-разлика, постигнати голови и фер плеј) пласманот на две или на повеќе селекции во групите ќе биде одреден...