6.2 C
Skopje
24.1.2021 - 12:42

Ознака: изработка

Оригинални решенија за изработка на куќен број

Куќниот број е важен дел од екстериерот, кој влијае на изгледот и карактерот на домот. Зошто да користите стандардни куќни броеви кога можете да...

Медали што симболизираат енергија, разновидност, пријателство…

За изработката на околу 5.000 медали ќе бидат употребени околу 32 килограми злато, извадени од 6,2 милиони мобилни телефони, како и 3,5 тони сребро...