16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 7:02

Ознака: изработи

Македонците бараат да се изработи меморандум за мировна конференција за...

По отворањето на архивот на Тито или, како што официјално се нарекува, Архив на претседателот на Републиката во Белград, истражувачите добија пристап до голем...