Ознака: изложва

Изложба „Современа скулптура“ на Друштвото на ликовни уметници

Друштвото на ликовни уметници на Македонија (ДЛУМ) под покровителство на Министерството за култура, ја поставува изложбата „Современа скулптура“ во Уметничкиот Центар АРТ ХАБ, во...