14.4 C
Skopje
23.4.2019 - 18:41

Ознака: излети

Скопските излети што никогаш не се забораваат

За тие незаборавни престои во природа се групирале по неколку семејства, а се користеле главно шпедитерски коли. Летниот одмор можел да трае и по...