Ознака: изет меџити

Изет Меџити се повлече од позицијата координатор на пратеничката група на...

Пратеникот Изет Меџити се повлече од позицијата координатор на пратеничката група на ДУИ. Тој вели дека продолжува да биде „чувар“ на политиките и идеалите...

ДУИ ќе раководи со три собраниски комисии

ДУИ ќе раководи со три собраниски комисии, истакна пратеникот Изет Меџити од ДУИ. Тој рече дека засега е извесно оти ДУИ ќе раководи со комисијата...