31.8 C
Skopje
27.7.2021 - 21:19

Ознака: издавач

Сега е модерно да имаш книга наместо телефон во автобус

Драго ми е што од ЈСП ја сфатија пораката. Пораката е: „Ајде да читаме“, вели директорот на издавачката куќа „Полица“, која во градските автобуси...

Кинеската литература да биде поприсутна кај нас – и нашата таму

Кинеската литература и култура имаат понуда како ниедни други. А тие досега беа симболично застапени на македонски јазик, наспроти агресивното западно влијание, кое нè...