4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 20:17

Ознака: Изгубени

На Попова Шапка спасени 30 изгубени скијачи и туристи

Триесет посетители на Попова Шапка денеска биле спасени откако се изгубиле во густата магла. Од нив тројца биле повредени, информираа од ски центарот „Попова...

Купишта изгубени лични документи високи како планина

Од вкупно изгубени 32.849 документи, дури 14.316 биле лични карти, кои минатата година граѓаните ги огласиле за загубени во „Службен весник“. Но граѓаните од...

Вакцините „изгубени“ во административните лавиринти

Обидот да се дознаат повеќе детали од Министерството за здравство, од српската амбасада во земјава, како и од Царинската управа во земјава вчера беше...

Изгубени во агендата

Огромен успех, но кога се доближи агендата кон редистрибуција на моќ и ресурси, започнаа блокадите и одложувањата до конечен заборав на една од најголемите...