-2.3 C
Skopje
27.1.2022 - 9:06

Ознака: Изгореа

Изгореа и плановите за доизградба на киното „Манаки“

Планот беше новото кино да го има изгледот на старото кино на браќата Милтон и Јанаки Манаки, кое беше изградено во 1923 година, а...