4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 20:27

Ознака: изв

Овој благословен Рамазан беше со нас во најтешките моменти

Бајрамска Порака на Реисот Шаќир Фетаи Почитувани верници, браќа и сестри! Со голема радост го очекуваме големиот празник Фитр Бајрам, празник на најголемите награди на годината....