17.8 C
Skopje
26.7.2021 - 6:58

Ознака: извидништво

Крводарителна акција на Светскиот ден на извидништвото

Извидничкиот одред „Мирко Милески“ од Кичево го одбележа Светскиот ден на извидништвото, 22 февруари, со традиционална крводарителна акција, која беше организирана во соработка со...

Во Кичево одбележан Светскиот ден на извидништвото

Членовите на извидничкиот одред „Мирко Милески“ од Кичево, со низа активности го одбележуваат Светскиот ден на извидништвото, 22 февруари, а во склоп на ова...