Ознака: избрани дела

Избрани дела во шест тома од Димитар Башевски

Издавачката куќа „Слово“ од Скопје го комплетира објавувањето на Избраните дела во шест тома од Димитар Башевски, автор на дваесетина книги проза и поезија,...

Промовирани избрани дела од Стојан Андов

Во Кинотеката на Македонија вечерва беа промовирани избрани дела на Стојан Андов. Во колекцијата од десет томови застапени се книгите: „На мој начин“, „Моите...

Промоција на избрани дела од Стојан Андов

Промоција на избрани дела на Стојан Андов ќе се одржи денеска во Кинотеката на Македонија. Во колекцијата од десет томови застапени се книгите: „На мој...