4.3 C
Skopje
11.12.2019 - 10:50

Ознака: изборна закана

Лажните вести детектирани како главна безбедносна изборна закана

Во пресрет на вонредните парламентарни избори в година ­Иако Македонија, барем колку што е познато, досега не беше предмет на сајбер-напади за време на избори,...