6.8 C
Skopje
7.12.2019 - 16:19

Ознака: ИЕА

Глобална потрошувачка на јаглен

Југоисточна Азија лани беше единствениот регион во светот во кој учеството на јаглен за производство на енергија се зголеми, според Меѓународната агенција за енергија...