-5.2 C
Skopje
24.1.2022 - 4:25

Ознака: идна снаа

Викторија Бекам ќе ја дизајнира венчаницата на својата идна снаа

Викторија Бекам постојано се ангажира, дури и за време на карантинот поради коронавирусот, беше посветена на работата. Најново е дека Викторија Бекам ќе ја дизајнира...