0.8 C
Skopje
24.11.2020 - 23:53

Ознака: идиоти

На американските писатели не им пречи да бидат идиоти и дивјаци

Дејвид Ван, еден од водечките автори на помладата генерација Дејвид Ван, еден од водечките американски писатели од помладата генерација, ќе гостува на претстојниот 64. Меѓународен...