Ознака: идеологиjата

Филмот, идеологиjата и ние…

Веста дека европскиот фонд „Еуримаж“ ја поддржал и првата грчко-македонска филмска копродукција „Зад стоговите сено“ во режија на младата грчка режисерка Асимина Проедроу, објавена...