32.8 C
Skopje
22.6.2021 - 14:04

Ознака: игропис

Излезе од печат поетската антологија „Игропис“

Од печат излезе антологијата „Игропис“ во издание на Здружението за развој и едукација на културата и уметноста „Фуснота“. Приредувач на книгата е Драгана Евтимова, а...