Ознака: игри без граници

Политички игри без граници со амнестијата

Ако некогаш посакаме навистина да станеме членка на Унијата, а не само за тоа да говориме декларативно, мораме да разбереме дека не треба политиката...

Игри без граници со институцијата помилување

„Логичен политички чин на политичарите, а целосно нелогичен за легалистите“... Тоа е ставот на правниците во врска со најавата во јавноста од страна на...

Откриена тајната на песната „Игри без граници“ што Тоше ја отпеа...

Песната „Игри без граници“, која трагично загинатиот Тоше Проески ја отпеа само неколку месеци пред смртта, беше песна која дефинитивно ја одбележа неговата кариера. Иако...