Ознака: „Игра на престолите“

Заврши снимањето на „Игра на престолите“

Снимањето на последната, осма сезона од ТВ-серијата „Игра на престолите“ заврши, и ќе има шест епизоди, соопштија ѕвездите на социјалните мрежи. Продукцијата траеше повеќе од...

Нова НФ-серија од авторот на „Игра на престолите“

Додека љубителите на „Игра на престолите“ ја чекаат последната сезона од својата омилена серија, се појавија трејлери од новата научнофантастична серија, заснована врз приказна...