4 C
Skopje
20.11.2018 - 1:35

Ознака: играчка

Лавица сакаше да си игра со „младенчето Симба“

Лавица се обиде да си игра со кадифена играчка со ликот на Симба од анимираниот филм „Кралот лав“, која со себе ја носеше девојче...