12.8 C
Skopje
26.9.2021 - 2:48

Ознака: игралиштето

Обновено игралиштето спроти СД „Гоце Делчев“

Реконструкцијата на детското игралиште спроти студентскиот дом „Гоце Делчев“, во урбаната заедница Пецо Божиновски-Кочо, заврши. Општина Карпош го отстрани стариот и оштетен „брод“ и...