Ознака: Игор Талевски

Планинскиот филм влезе на мапата на македонската култура

Игор Талевски, директор на „Ехо“ Филм со над 2.100 минути ќе биде прикажан во три киносали, одлични гости презентери, конкурси за најдобра планинска фотографија и...

Тринаесет дена на велосипед без негативни мисли во главата

„Норт Kејп 4.000“ е маратонска велосипедска трка што поминува низ 11 држави, а Талевски ја извози за 12 дена 17 часа и 30 минути Македонскиот...