Ознака: Игор Грубиќ

Видеопроекција на Игор Грубиќ во МСУ

Видеопроекција и дискусија со хрватскиот визуелен уметник Игор Грубиќ во разговор со кураторката Јованка Попова ќе се одржи вечерва, во Музејот на современа уметност,...