9.8 C
Skopje
6.12.2021 - 14:41

Ознака: Игор Гелев

Новата мека моќ на Америка

Меката моќ како феномен е повторно актуелна на светската политичка сцена. Примената на меката моќ во денешно време е од потребата за реализација на...