Ознака: Игор Бансколиев

Македонија во 2021. низ објективите на нашите фоторепортери

Ова се дел од фотографиите на нашите фоторепортери Игор Бансколиев и Маја Јаневска-Илиева од настаните во земјава, кои ја обележаа 2021 година.  

Во светот на поштенските марки на Игор Бансколиев

Поштенските марки претставуваат едно мало уметничко дело, имаат своја приказна, порака. МИА направи интервју со Игор Бансколиев од Скопје, кој се занимава со филателија,...