Ознака: Ивица Маринковиќ

Супер дружење на првачињата со Ивце Пивце во Рамстор Мол

Сакаме школо. Сакаме повеќе лектири. Давајте домашни - Не се издржува веќе!!! Секој ден математика. Секој ден за ужинка – Грашок и боранија, беа...

(На) прво место

Детското одморалиште беше сместено на една висорамнина, на преубавата планината. Околу него имаше прекрасна зимзелена шума. Дрвјата не само што прекрасно изгледаа, туку и...

Ивица Маринковиќ ја претстави својата втора книга за деца

  Ивица Маринковиќ, познат како Ивце Пивце, ја претстави втората книга раскази за деца со интересен наслов „За можење можам, но дали смеам“, на штандот...