Ознака: Ивана Манова

Македонија со три измени на ЕП во шах

На ЕП во машкиот состав се враќа Кирил Георгиев, а во женскиот Катерина Петровска (поранешна Јоноска), додека нови име е Ивана Манова Велемајсторите (ВМ) Кирил...

Надежите почнаа да победуваат и велемајстори!

За тоа засега се погрижија членовите на МШК Центар од Скопје, Ивана Манова, која го совлада Драгољуб Јаќимовиќ, Емил Ристески, кој беше подобар од...