19.8 C
Skopje
19.6.2021 - 23:23

Ознака: Ибе Паликуќа

Одбележана 76-годишнината од смртта на Ибе Паликуќа

Претставници од боречката организација од Кичево и Дебар и на општината од родниот град, денес го посетија спомен-обележјето во село Премка, каде пред 76...