10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 14:08

Ознака: иагс

Македонскиот идентитет неспорен и препознатлив на меѓународна сцена

Виктор Бивел зборуваше за методите со кои се служи Грција, повикувајќи се на голем број примери на дискриминација на Македонците од егејскиот дел, наведени...

Време е да се стави крај на митот што го негира...

Излагање за Виктор Бивел на конференцијата на Меѓународната асоцијација на истражувачи на геноцид Негирањето на македонскиот идентитет и потешкотиите со кои се соочуваат Македонците од...