Ознака: Зрењанин

Авионска несреќа при акробатски лет во Србија

Мал авион од моделот „злин 526ф“ падна во близина на аеродромот Ечка, кај Зрењанин во Србија, а според информациите од српските медиуми во несреќата...

Работодавците се жалат на високите плати кај големите фирми

Работниците ни бегаат поради повисоките плати во странските компании, кои од нашата држава долго време се поттикнувани и субвенционирани да инвестираат овде, се жалат...