22.8 C
Skopje
12.6.2021 - 21:40

Ознака: Зоран Миливојевиќ

Германија не се откажува од „западнобалканската шесторка“

Кога францускиот претседател Макрон минатата есен го спречи отворањето на пристапните преговори на Европската Унија со Македонија и со Албанија, главните критики се сведоа...