16.1 C
Skopje
22.7.2019 - 5:51

Ознака: Зоран Матевски

Политичарите агитираат и во верските храмови

Дилемата што се наметнува е зошто политичарите, државните и партиските функционери ги користат овие настани од верски карактер за политичка пропаганда, колку нивното присуство...