Ознака: Зоран Лазаров

Донација на Васко Ковачевски за хирушкото одделение во Битола

Васко Ковачевски и неговото семејство целосно го реновираа машкиот оддел на хируршкото одделение на Клиничката болница. Ковачевски донираше средства за комплетна смена на санитаријата,...