36.8 C
Skopje
31.7.2021 - 17:17

Ознака: знаковниот

За идните пратеници најбезбеден знаковниот јазик?

Здравствените експерти предупредуваат дека во идниот парламентарен состав пратениците треба да седат преку едно столче во просториите, секогаш да носат маски, но и да...