6.8 C
Skopje
7.12.2019 - 16:22

Ознака: злоупотреба на лични податоци

Го пријавила поранешното момче за злоупотреба на лични податоци

Дваесет и двегодишна девојка од Тетово пријавила во полиција дека преку социјална мрежа ѝ се злоупотребени личните податоци од страна на С.И. од с....