Ознака: „Злосторството на 21 век“

Велешкиот театар со „Злосторството на 21 век“ на МОТ

Во рамките на 44-тото издание на Интернационалниот театарски фестивал „Млад отворен театар“, Театарот „Јордан Х.К-Џинот“, Велес ќе ја изведе претставата „Злосторството на 21 век“...

Премиера на „Злосторството на 21 век“

Претставата „Злосторството на 21 век“ од британскиот автор Едвард Бонд, во режија на Владимир Милчин, премиерно ќе биде изведена вечерва, во 20 часот, во...