Ознака: Златна рамка

„Златна рамка“ за Игор Поповски, Ирена Јовчевска и за Сара Климоска

Во МКЦ, во организација на Друштвото на филмските работници на Македонија, се одржа церемонијата за доделување „златна рамка“, почесни награди за филмски автор, филмски...

„Златна рамка“ доделена за најдобар филмски автор, филмски актер и филмски...

Вчеравечер во МКЦ во организација на Друштвото на филмски работници на Македонија се одржа церемонијата за доделување на „Златна рамка“ – почесни награди за...

Почнува ревијата на македонски филмови „Златна рамка“

Тридневната  ревија „Златна рамка“ – македонски филмови реализирани во 2018 година со поддршка на Агенцијата за филм ќе почне денеска попладне во киното „Фросина“...