-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 14:29

Ознака: Златко Крстевски

Виртуелна изложба на стрипови и карикатури од Златко Крстевски

Отворена е првата виртуелна изложба на стрипови и карикатури од прилепскиот мултимедијален уметник Златко Крстевски. На изложбата се претставени 44 дела, сатирични видувања, работени...

Изложба на Златко Крстевски во Прилеп

„Тера инкогнита“ е тематската изложба од 22 дела од прилепскиот уметник Златко Крстевски што ќе биде отворена вечерва од 18 часот во изложбениот салон...

Стрип

Златко Крстевски, Стрипот е дел од соработката меѓу Остен и Институтот за комуникациски студии на кампањата за подобра животна средина ,,Не игнорирај! Реагирај!”.

Стрип

Златко Крстевски, Стрипот е дел од соработката меѓу Остен и Институтот за комуникациски студии на кампањата за подобра животна средина ,,Не игнорирај! Реагирај!”.

Стрип

Златко Крстевски, Стрипот е дел од соработката меѓу Остен и Институтот за комуникациски студии на кампањата за подобра животна средина ,,Не игнорирај! Реагирај!”.

Дела на уметникот Крстевски во музеј во Јапонија

На меѓународниот фестивал на модерната карикатура во Саитама, Јапонија, каде се промовира „манга“ културата, со две дела учествува и македонскиот уметник Златко Крстевски, во...