24.8 C
Skopje
27.7.2021 - 10:58

Ознака: зимски сон

Зимските центри во зимски сон

Во последниве десетина години, поголем дел македонски граѓани што уживаат во зимските спортови ги одбираат центрите во некоја од соседните земји, каде што, како...