-4.2 C
Skopje
20.1.2022 - 0:12

Ознака: зимски возен ред

ЈСП ќе сообраќа по неделен возен ред, од понеделник по редуциран...

Утре, на 01.01.2022 год, возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред, при што првите вклучувања на возилата ќе бидат подоцна од...

Од денеска автобусите на ЈСП возат по зимски возен ред

Од денеска возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по зимски возен ред во согласност со одлуката за линиски превоз на патниците во Скопје, информираат...

Јавниот превоз во Скопје од утре по зимски возен ред

Возилата од јавниот превоз од утре ќе сообраќаат по зимсми возен ред, согласно одлуката за линиски превоз на патници, соопшти ЈСП Скопје. Возниот ред на...