4 C
Skopje
12.11.2018 - 23:57

Ознака: зимска служба

Фрлени 100 тона сол на скопските улици

Од градот Скопје информираат дека нивната зимска служба интервенирала на градските сообраќајници и фрлила 100 тона сол, за истите тие да бидат чисти и...