34.8 C
Skopje
23.6.2021 - 20:24

Ознака: Зигмар Габриел

ЕУ може да се распадне ако не постои солидарност

Поранешниот германски министер за надворешни работи, Зигмар Габриел, изрази загриженост дека Европската унија (ЕУ) може да се распадне доколку не постои солидарност во борбата...