13.2 C
Skopje
22.4.2019 - 12:46

Ознака: Зељул Реџепи

Македонија има квалитетен материјал за финален спортски производ

Главните цели на ЏФМ се квалитетно подобрување на условите за работа во клубовите, создавање навремена и здрава селекција џудисти со соодветни подготовки, остварување високи...