6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 14:26

Ознака: „Земја на номадите“

Кога барањето ќе се претвори во илузиjа

ФИЛМ+РЕЦЕНЗИЈА+ОСКАР ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ Кон „Земја на номадите“, режија, сценарио и монтажа: Клои Жао, улоги: Френсис Мекдорманд, Дејвид Стратерн, Линда Меј, Шарлен Свенки, фотографија: Џошуа...