10 C
Skopje
23.10.2020 - 13:16

Ознака: зелен картон

Се анализира цената на зелениот картон

Министерството за финансии, заедно со Агенцијата за супервизија на осигурувањето и осигурителната индустрија АСО), сѐ уште прават анализи за корекција на цената на зелениот...

Граѓаните ќе почекаат за поевтин зелен картон

Според насоките од Агенцијата за супервизија на осигурувањето, она што треба да се направи во насока на усогласување со европските директиви е зелениот картон...

Ист документ со различни цени

Луѓето, брзајќи да извадат меѓународна возачка дозвола пред да отпатуваат на одмор, го прават тоа најчесто на истото место каде што го вадат и...