10 C
Skopje
23.10.2020 - 13:19

Ознака: зелен договор

Важноста на Зелениот договор за Европа во посткорона-периодот

Светските лидери во потрага по глобални енергетски системи По ескалирачката криза со нафтената индустрија во светот, повеќе од кога било се потребни драстични глобални реформи...

Европскиот зелен договор носи промени во ЕУ

Европската Унија ќе претрпи најголеми промени во политиката од своето основање, при што скоро секој главен аспект на економијата треба да се преиспита во...

Од „жолтите елеци“ до новиот зелен договор

Не е новина тоа што голем дел од општеството стана силно незадоволен од она што го сметаше за „естаблишмент“, особено политичката класа. Протестите на...